BR Consultors. Consultoria tributària, laboral i mercantil a Cambrils. Confidencialitat, integritat, honestedat i excel·lència. Més de 30 anys d'experiència.

Els nostres
valors

Integritat
Honestedat
Excel·lència
Integritat

La màxima prioritat és realitzar el millor servei possible,

adequat a les necessitats específiques dels client i mantenint per sobre de tota la integritat i independència professional pel que fa a la defensa dels seus interessos.

Honestedat

Per tal d’excel·lir en el resultats cal ser honest en un mateix

i per tant sempre s’ha donar el millor de les nostres aptituds. Els clients han de sentir-se salvaguardats, acompanyats i protegits  en el dia a dia de la seva activitat empresarial i/o professional. La millor manera és acreditar una alta honestedat en tots serveis realitzats. Donar el millor,  és resultat del coneixement i la tasca d’escoltar el client, la responsabilitat i la transparència en les actuacions.

Excel·lència

La millora continua
en la prestació dels serveis,

juntament amb la formació constant són les acreditacions òptimes per oferir un servei acurat i adient a les necessitats dels clients. Cal afegir alhora el compromís, l’agilitat, la rapidesa, flexibilitat i en general l’eficiència en el serveis que condueixen indefectiblement en l’excel·lència  en el servei, tot plegat dirigit a la voluntat de superar les expectatives dels clients.

Telèfon de contacte
+34 977 557 167
Correu Electrònic
info@brconsultors.com
Oficina a Cambrils
Passeig La Salle, 7-D Local 5

Subscriviu-vos al nostre
butlletí de notícies…

error: Els textos d´aquest web son continguts protegits !!